Haber

ABD hükümeti 650’den fazla ‘UFO olayını’ takip ediyor

Pentagon’un Tüm Alanları Anomali Çözüm Ofisiİcra direktörü Sean Kirkpatrick Çarşamba günü bir Senato Silahlı Hizmetler alt komitesine verdiği demeçte, vaka sayısı bu yılın başlarında açıklandı. n tanımlanamayan hava olayları hakkında sınıflandırılmamış bir istihbarat raporundaAlıntı yapılan 350 rapordan daha yüksek olduğunu söyledi.

Kirkpatrick, “Alışılmadık şekilde değişken bir maliyete sahip olacak 650’den fazla modelin yaklaşık yarısına öncelik verdik ve şimdi bunları gözden geçirip ‘Bunlardan kaç tanesi için gerçek verilerim var?’ sorusuyla devam edeceğiz.”ifadeleri kullandı.

Kirkpatrick ayrıca ofisinin, Şubat ayında ABD hava sahası üzerinde uçan Çin’den gelen yüksek irtifa gözetleme balonunun tespit edilmesine yardımcı olma rolü de dahil olmak üzere, gelişmekte olan yabancı teknolojileri belirlemeye nasıl yardımcı olduğunu özetledi ve iki vakanın gizliliği kaldırıldığını, birinin çözüldüğünü ve bir oburluğun çözülmediğini açıkladı. görüntüyü gösterdi.

İlk görüntü, 2022 yılında Orta Doğu üzerinden bir MQ-9 insansız hava aracının kamera ekranından geçen küçük bir küreyi gösteriyordu. gökyüzünde hareket ederek kadraja girip çıkan cismi takip ediyordu.Kirkpatrick, görüntünün ötesinde başka bir kanıt olmadığı için. bu davanın çözülmediğini açıkladı.

“Yalnızca bu videoya dayanarak kesin olarak belirlemek neredeyse imkansız”Kirkpatrick, daha fazla veri toplandıkça çözülmemiş olayları açıklamaya yardımcı olacak modellerin ortaya çıkmasını umduğunu söyledi.

New York Demokrat Senatörü Kirsten GillibrandKirkpatrick başkanlığını yaptığı oturumda ayrıca, bu yılın başlarında Güney Asya’da kaydedilen ikinci görüntüde, başlangıçta “gerçekten anormal” olduğuna inanılan görüntülerin başka bir uçağın “ısı imzası” olduğunun tespit edildiğini de belirtti.

Halkın dikkati UFO’lara çevrilirkenKirkpatrick, gözlemlerde dünya dışı yaşamın temsil edildiğine dair hiçbir kanıt olmadığını yineledi.

“Araştırmamız şu ana kadar dünya dışı faaliyetlere, dünya dışı teknolojiye veya bilinen fizik yasalarına meydan okuyan nesnelere dair inandırıcı bir kanıt bulamadı.”

Rusya ve Çin gibi ülkelerin teknolojik gelişmeleri hakkında da yorumları aranan Kirkpatrick, “Teknik ilerleme söz konusu olduğunda bizden daha az risk alıyorlar. Sadece bir şeyler denemeye ve işe yarayıp yaramadığını görmeye istekliler. Hem ISR (İstihbarat, Gözetleme ve Keşif) hem de silah alanında bize karşı kullanılabilecek yetenekler var mı? Kesinlikle. Bu durumlarda bunu yaptıklarına dair kanıtım var mı? Hayır, ancak ilgili göstergelerim var”ifadeleri kullandı.

baklanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu