Haber

Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: Maçın genel değerlendirmesi, her iki takımın da 1 puanı hak ettiğini düşünüyorum

Alanyaspor Teknik Müdürü Ömer Erdoğan, Pendikspor ile oynanan mücadelenin ardından, “3 puanla ayrılmak isterdik ama maçın genel değerlendirmesinde her iki takımın da 1 puanı hak ettiğini düşünüyorum.”

Trendyol Muhteşem Lig’in 4. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Alanyaspor Teknik Yöneticisi Ömer Erdoğan, “Her iki grubun oyuncularını da tebrik ediyorum. Büyük bir çaba ortaya çıktı. Açıkçası maçta planladığımız gibi setli ataklarla topu rakip alana taşıdık. Maçın ilk yarısında “Pendikspor son 30 dakikada bizden daha iyi oynadı. İkinci topları rakibe verdiğimizde oyunun kontrolü rakibin elindeymiş gibi görünüyordu. Golü bulup koruyabilseydik 3 puanla ayrılmak isterdik ama maçın genel değerlendirmesinde her iki takımın da 1 puanı hak ettiğini düşünüyorum” dedi.

“Oyunumuzu geliştirmek istiyoruz”

Milli arada takıma takviye yapmak istediklerini ifade eden Erdoğan, “Hücum hattında zulümler var. Sakat oyuncularımızda eksiklerimiz vardı. Kulübümüzü etkiledi. Hücum hattında oyuncumuz yoktu. Oyuncularımı emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu yeterli mi, çalışmalarımız sonucunda oyunumuzu geliştirmek istiyoruz.” konuştu.

“Tayfur’un devam etmesini istiyoruz”

Beşiktaşlı Tayfur Bingöl’ün transfer için Alanyaspor’la anlaştığı haberlerini değerlendiren Ömer Erdoğan, şunları söyledi:

“Resmileşmediği için açıklama yapmam sağlıklı olmaz. Maç günü böyle şeyler öğrenmek istemiyorum. Maça odaklanmak istiyorum. Tayfur iyi bir oyuncu, faydalı oldu. Beşiktaş’ta bazı şeyler var. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Ondan faydalanmak ve devam etmek istediğimi söyledim. Oyuncunun kariyer planlamasında. “Beşiktaş’ın ilgisi oyuncunun kararını etkiliyor. – İSTANBUL

haber-kozluk.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu