Haber

Batur: Söz verdik, sözümüzü tutarız

Gültepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimini ağırlayan Önder Batur, “Hukuki süreçte verdiği destek ve kentsel dönüşüm sürecinde verecekleri destek için derneğimize teşekkür ediyorum. Kentsel dönüşümle Gültepeliler ‘aynı komşuya, yeni eve’ sahip olacak. Depreme dayanıklı binalar ve sosyal alanlar örnek gösterilecektir. Gültepe’nin şanssızlığı değişecektir. Hak ettikleri yaşam koşullarına kavuşacaklar” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdul Batur, Gültepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lideri Latif Aydoğdu ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Gültepe’nin kentsel dönüşümündeki molanın görüşüldüğü toplantıda Lider Batur, imar planlarının önümüzdeki hafta askıya alınacağını belirterek, “Bu süreci hep birlikte tamamlayacağız. Göreve geldiğimizde birinci önceliğimizin kentsel dönüşüm olduğunu söyledik, söz verdik, sözümüzü yerine getiriyoruz.”

Batur: Kentsel dönüşümü birlikte başaracağız

Başkan Batur, kendisini ziyaret eden dernek yöneticilerine Gültepe’nin kentsel dönüşümüne verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Gültepe’de kentsel dönüşümün gerçekleştirilmesi için sorumluluk altına girdiklerini bir kez daha vurgulayan Öteki Batur, “Hukuki süreçte verdiği destek ve kentsel dönüşüm sürecinde beyan ettikleri destek için derneğimize teşekkür ediyorum. yenileme süreci. Kentsel dönüşümü birlikte başaracağız. Her iki mecliste de oybirliği ile geçen, dairelerin, muhtarların ve sivil toplumun bilgi verdiği bir süreç oldu ama bizden kaynaklı olmayan gecikmeler de oldu. Tekrar tekrar açıklamaya gerek yok, gecikmelerin sebeplerini biliyorsunuz. Çok zaman kaybettik. Artık kaybedecek bir dakikamız yok” dedi.

Gültepe’nin talihsizliği değişecek

Konak Belediye Başkanı Abdul Batur, Gültepe halkının dayanıklı binalarda ve çağdaş bir mahallede yaşamayı hak ettiğini belirttiği konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızla bu bölgedeki değişimi gerçekleştireceğiz. Kentsel dönüşümle Gültepeliler ‘aynı komşuya, yeni eve’ sahip olacak. Depreme dayanıklı binalar ve sosyal alanlar örnek gösterilecektir. Gültepe’nin şanssızlığı değişecektir. Hak ettikleri yaşam koşullarına kavuşacaklar” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

evren-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu