Haber

Hatay Belediye Başkanı Savaş’ın deprem sonrası talimatı ‘artık pes’ dedirtti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, binlerce grup ve aracın kurtarma seferberliğine girdiği Antakya’da önemli(!) bir göreve itfaiye aracını gönderdi.

KARDEŞİNİN EVİNE GİRDİ

Antakya’nın Akevler Mahallesi’nde ağır hasar gören Levent Apartmanı’na gelen Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Savaş’ın kardeşi Mehmet Savaş’ın 5’inci kattaki evine girerek çantaları aldı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Arama kurtarma gönüllüsü olan bir vatandaş, itfaiye ekiplerinin merdivenle binaya girdiğini görünce, sağ kurtulacağını düşünerek cep telefonuyla kayıt yaptı.

Ancak ekiplerin canlı yayın yerine başka bir şey aradığı ortaya çıktı. Başta zemin kat olmak üzere daireleri ağır hasar gören Levent Apartmanı’nın 5’inci katından alınan çanta, sokakta kendisini bekleyen şahısa teslim edildi.

VATANDAŞLARDAN YANIT

Olayları an an kaydeden arama kurtarma gönüllüsü vatandaş, “Antakya Akevler Mahallesi Levent Apartmanı No:14. 13.02.2023 Pazartesi bak depremde her yer virane, zarar görmüş. Biz burayı kurtarırken onlar mal derdinde”söz konusu.

Eşyayı alan kişinin peşine düşen arama kurtarma gönüllüsü, çantaları alan kişiye de şunları söyledi. “Ne aldın?”soruya “Kimliğini aldık, eşyalarını aldık. Aldık, onu tanıyoruz”bu ödendi.

KAYNAK: SABAH GAZETESI

haber-iscehisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu