Haber

Hazine ve Maliye Bakanı Nabati: ‘Cumhurbaşkanımız öndeyken yanlış bilgi verdiler’

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Cumhurbaşkanımız öndeyken herkesin gözünün içine bakarak yanlış bilgi verdiler” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AK Parti Akdeniz Bölgesi Uygulama Şurası Toplantısına katıldı. Bir nikah salonunda düzenlenen toplantıya Bakan Nabati’nin yanı sıra AK Parti milletvekilleri, parti teşkilatı ve partililer katıldı. Toplantının basın toplantısında konuşan Bakan Nebati, “Cumhurbaşkanımıza sert sözler kullanarak tavırlarını gösterdiler. O tavrını gösterirken bu ülkede her türlü operasyonu yapmaktan çekinmediler. kendi içinden çıkıp sosyal medyadan aday olanlara karşı bir FETÖ taktiği uydurmak çok önemli.AK Parti hükümetleri döneminde görev yapan bazı bakanlarımız ve üst düzey yöneticilerimiz başta Cumhurbaşkanımız ve ailesi olmak üzere sabote etmek için büyük çaba sarf ettiler. utanmadan, sıkılmadan sosyal medyadan sahte görüntü ve belgeler üreterek seçimi milleti aptal, pardon, aptal görerek birebir operasyonlar, bire bir yol ve prosedürler yürüttüler. Bütün seçimlerde aynı şey” dedi.

‘YANLIŞ BİLGİ’

Seçim gecesi oy oranlarıyla ilgili yanlış bilgi verildiğini kaydeden Bakan Nebati, “Millet yapılanları unutmaz. Cumhurbaşkanımız ortadayken herkesin gözünün içine bakarak utanmadan, sıkılmadan yanlış bilgi verdiler. Çünkü adayları mutfaktan çıkamadı ve seçim kampanyasını mutfaktan yürütürken yaptıkları tüm hesaplar.Medyadaki bir avuç yandaş, troller ve bot hesaplarla ülkeyi yöneteceklerini zannediyor ve sanıyorlar. Ülkede iktidara gelirlerdi” dedi.Kırklareli, Tekirdağ, Yozgat’a gittiklerinde sözlerini nasıl değiştirdiğini çok iyi biliyor. Bu millet zırvalıklarla siyaset yapanların ne dediğini çok iyi biliyor ve bunlara karşı tavrını net bir şekilde gösteriyor” dedi.

Bakan Nabati’nin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu