Yaşam

‘Şimdi Ne Yapacağım’ Dediğinizde İmdadınıza yetişecek Değerli İpuçları

Şimdi ne yapacağımı düşündüğünüz anlar oldu mu? Günlük rutininiz, profesyonel iş hayatınız ve bağlarınız hakkında bazı faydalı bilgileri sizler için derledik. Buyrun…?

Kaynak:https://www.reddit.com/r/LifeProTips/…

1. Kendinize yarın yeniden başlayacağınızı söylemek yerine, yarının gerçekten farklı olup olmayacağını kendinize sorun. Büyük olasılıkla değil. Öyleyse şimdi harekete geçin ve bugün yapılması gerekeni yapın. Yarın, bugünün başka bir versiyonudur.

2. Çocuklarınıza uzun araba yolculuklarında motosiklet ve bisiklet sayma oyunları oynatın. Bu, araba kullanmayı öğrendiklerinde daha dikkatli olmalarına yardımcı olacaktır.

3. Bir şeyleri hatırlamaya çalışmak yerine unutmaya karşı önlem alın. Örneğin, evden çıkarken kendinize almanız gereken bir şeyi hatırlatmak yerine, bir dakikanızı ayırarak almanız gereken ürünü kapınızın önüne koyun, böylece farkına varmadan evden çıkamazsınız.

4. Yeni fikirlere ihtiyacınız varsa, yürüyüşe çıkmayı ve çevrenizi gözlemlerken anda kalmayı deneyin.

5. Deodorant uyguladıktan sonra kıyafetlerinizi giymeden önce tamamen kurumasını bekleyin.

6. Hafif de olsa herkes bir yük kaldırmalıdır. Kas kütlesi, uzun ve sağlıklı bir yaşam için hayati önem taşır.

7. Çıktığınız kişi size hoşlandığı şeylerden bahsettiğinde not alın. İleride ona hediye almak istediğinizde bu notların çok işinize yarayacağından emin olabilirsiniz.

8. Kendinizi yorgun hissediyorsanız bir bardak su için. Susuzluk, kendinizi yorgun hissetmenizin nedeni olabilir ve bir bardak su sizi hızla gençleştirir.

9. Dişlerinizi düzgün bir şekilde fırçalamanıza rağmen ağız kokusundan şikayet ediyorsanız, diş hekiminize ‘ölü diş’ kontrolü yaptırın.

10. Şişedeki az miktarda ketçap veya sosu almak istiyorsanız, şişeyi sallamak yerine ters yönde bir süre tutun.

11. Uçuşunuzdan önce valizinizin içinin fotoğrafını çekin. Kayıp bagaj için tazminat talebinde bulunurken, içinde ne olduğunu kanıtlamanız gerekebilir.

12. Bir müzik festivaline ya da konsere gidecekseniz ve daha önce adını hiç duymadığınız sanatçılar varsa, konserin daha yeterli geçmesi için sanatçının oluşturduğu şarkı listesini dinleyin.

13. Kendinizi bunalmış veya gergin hissettiğinizde, aklınızdan geçen her şeyi yazın. Bu, zihninizi boşaltmanıza yardımcı olacak ve eldeki görevlere öncelik vermeyi ve bunların üstesinden gelmeyi kolaylaştıracaktır.

14. Kronik bir hastalığınız varsa ve ilacınızı alamamaktan korkuyorsanız, ilacınızı birkaç farklı yere koyun ve birlikte yaşadığınız kişiye söyleyin.

15. Bir yüzeyden etiket vb. Bir şeyleri çıkarmak istiyorsanız, saç kurutma makinesiyle otuz dakika ısıtın. İz bırakmadan çıkacaktır.

haberelbistan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu