Teknoloji

Xbox, Dünyanın İlk Pizza Kokulu Oyun Kumandasını Tasarladı

 
Paramount Pictures ve onun Teenage Mutant Ninja Turtles yan kuruluşu olan Microsoft, “dünyanın ilk pizza kokulu denetleyicisini” geliştirdi. Bu kontrolcüler, önümüzdeki ay vizyona girecek olan Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem filmine denk gelecek formda sınırlı sayıda satışa sunulacak. Yeşil ve kablosuz bir cihaz olarak görünecektir.
 
Ninja kaplumbağa temalı oyun kumandası
 
 
 
Xbox’tan Josh Stein, Ninja kaplumbağa temalı bu pizza kokulu kumanda için çeşitli açıklamalarda bulunarak, “Kaplumbağaların en sevdiği yiyecek olan pizzanın kokusunu sizinle buluşturmak istiyoruz. Özel olarak tasarlanan bu özel Xbox kablosuz kumanda, pizza kokusunu yaymak için tasarlandı.”
 
Bu özel tasarım kontrolcü, dört farklı versiyonla birlikte karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Leonardo, Raphael, Donatello ve Michelangelo karakterlerini temsil eden bu controller’lar tam bir hayran yapımı olarak piyasada kendine yer bulmaya geliyor.
 
Aynı zamanda Xbox Game Pass Twitter hesabı bu oyun kumandası için şimdiden bir çekiliş başlattı. Çekiliş koşullarını ve Twitter gönderisini aşağıda bulabilirsiniz.
 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu