Haber

Yeşilçam’ın Sezercik Sezer İnanoğlu Sahte Tapudan Tutuklu: Annesi Ayaklandı!

Sezercik karakteriyle bir çok filmde rol alan oyuncu Sezer İnanoğlu, adından sıkça söz ettiren isimlerden biridir. 1990 yılından sonra sinemayı bırakarak babasının sinema şirketinin başına geçen İnanoğlu, 2007 yılında uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yapmaktan 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Eski oyuncu, uydurma senetler nedeniyle yeniden hapis cezasına çarptırıldı.

Türk sinemasında Sezercik karakteri ile anılan Sezer İnanoğlu herkesin çabuk tanıdığı isimlerden biridir.

Çocukluğunda birçok filmde rol alan oyuncu, 1990 yılında oyunculuğu bırakmış ve babasına bağlı olarak sinema şirketinin başına geçmiştir.

Sezer İnanoğlu’nun 2007 yılında uyuşturucu ve silah kaçakçılığı suçlarından cezaevine girdiğini ve 6 ay sonra tahliye olduğunu hatırlarsınız. Ancak 2015 yılında “mezar silahları satın alma ve taşıma” hatalarından 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hapishaneden çıktıktan sonra çocukluk aşkıyla yaptığı evlilikle gündeme gelen İnanoğlu, bu kez uydurma senet hatasından cezaevine girdi.

Ünlü ismin annesi Aysel İnanoğlu, gazeteci Savaş Kalafat’a, “Oğlum Sezer İnanoğlu benim yüzümden 8 yıl hapis yattı. Boşuna yedi ve çok üzüldüm. Bunlar benim hatam yüzünden oldu.”‘ diye sitem etti. .

Aysel İnanoğlu, “Sapanca’da villalarımız vardı. 8 tanesini eski belediye başkanına sattık herhangi bir sorun çıkmadı. Bir tanesini Kıbrıslı doktor aldı hiçbir sorun çıkmadı. Sitede dişçi doktorla görüştük evi gezdik sonunda 320 bin liraya evi almayı kabul etti bana ‘Abla benim 300 bin liram var alsam olur mu’ diye sordu. 3 aylık senet olarak 20 bin TL mi yaptım?’ dedi.Ben de onayladım.Tapuya gittiğimizde çek istedim ve ‘Arabada ne acele ediyorsun’ dedi. Adapazarı’nda bankaya gittiğimizde 200 bin TL verdi.” dedi.

Evini sattığımız doktor arkadaşı yan sokakta duran şoförüme 6 aylık senet verdi. Şoförüm bana ‘senin tapun 3 ay değil 6 ay’ deyince onu da al dedim. Fatura günü geldiğinde bankaya gittik ve bozdurmak istediğimizde karşılıksız olduğunu öğrendik.” dedi.

Ayrıca İnanoğlu, “Bunu bir gurur meselesi haline getirdim ve parayı almak için avukatımdan dava açmasını istedim. Dava açıldı ve çekin sahte, imzanın da sahte olduğu ortaya çıktı. Doktor çekin bizim olduğunu söyledi, onun değil. Şoförüm ve muhasebecim de mahkemede ifade verdi. 20 bin lira falan borcumuz olduğu şirketimde kayıtlı. Olayın sonunda suç benimle birlikte Sezer’e geldi. Daha önce bir olaya karışmadığım için beraat ettim ama Sezer’in daha önce cezası olduğu için 8 yıl ceza aldı ve 8 ay hapis yatacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu