Haber

CHP’li Öztrak’tan Bilal Erdoğan’a: Babanın sarayında keyif yaparken ne kadar idealistsin?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu ve İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan’ın, Uşak Üniversitesi’nde düzenlenen İmam Hatipliler Kongresi’nde şunları söylediğini söyledi: “Türkiye’de kimse bunu iddia edemez. ancak idealist insanlar öğretmen olur. Böyle bir iddiası olan var mı elbette tartışırız ama pek çoğu memur olmak için öğretmen oluyor.”

CHP Merkezi Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında açıklamalarda bulunan Öztrak, şunları söyledi: “Yüzbinlerce öğretmen atanmıyor, özel okullarda insanlık dışı fiyatlarla çalıştırılıyor. Atanan öğretmen, ayını asgari ücretin altında maaşla kapatmaya çalışıyor. Yoksulluk sınırı Ancak Erdoğan’ın oğlu Bilal Bey’in ‘İdealist’i ‘Sen memur değilsin, öğretmen olmak için öğretmen oluyorsun. Babanın sarayında, kurduğu vakıflarda keyif yaparken ne kadar idealist olduğunu Mahdum Bey’e sormalısın.”

‘SESSİZ OLMAK ZORUNDAYIZ’

Faik Öztrak, açıklamasında, “Milleti bölen ağır bir tabloyla karşı karşıyayız. Hükümet bile bunu isteyerek yapıyor. Çünkü çöken ekonomik durumun, ekonomik soykırımın, zamların ve baskıların konuşulmamasını istiyorlar. Ama bu” Bu şekilde devam edemez, artık silkinip tüm gücümüzle ayağa kalkmamız lazım.”

‘BORÇ EMİR ALIYOR’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya ziyaretini de eleştiren Öztrak, Rusya Devlet Lideri Vladimir Putin’in ilk açıklananın aksine Türkiye’ye gelmediğini vurguladı. Öztrak, “Bugün Erdoğan, daha önce ‘Türkiye’ye gelecek’ dediği Putin’in ayağına gitti. Nereden? Seçimden önce ertelenen 20 milyar dolarlık doğalgaz borcu karşılığında Putin’e ne gibi tavizler verdiniz? Şimdi ne vereceksin? Borçlu emir alır” dedi.

‘BU HASTALIK NEDİR’

Öztrak, CHP Küme Başkanvekili Ali Sayılı Başarır’ın iki küçük kızının fotoğrafının yer aldığı videoyu paylaşan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, “Ahlaki açıdan yıpranmış eski AK Partili belediye başkanı, milletimizin iki küçük kızına saldırmaya cüret ediyor” dedi. Grup Başkanvekili, bu nasıl, rezalet, bu nasıl bir ahlaksızlık? (HABER MERKEZİ)

habergazipasa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu